Wie verdient er een gratis vakantie?

Misschien ben je zelf al jaren niet met vakantie geweest. Of ken je iemand voor wie een vakantie er de komende jaren niet inzit. Voor die mensen is er Stichting de Vakantiebank. Stichting De Vakantiebank is een initiatief van Vrijbuiter in samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties. Mensen met een groot hart die graag wat ontspanning geven aan personen en gezinnen die het zwaar hebben.

De Vakantiebank heeft als doel mensen die in een moeilijke periode van hun leven zitten even op adem te laten komen. Dit is mogelijk dankzij de donateurs, vrijwilligers en bedrijven die belangeloos hun medewerking verlenen. De vakanties worden voor niets of zeer voordelig ingekocht, zodat onze stichting ze gratis aan kan bieden aan zoveel mogelijk mensen.

Je kunt je al inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je een seintje krijgt als de inschrijving start!

Lees ook:Gratis vakantie voor de echt armen
Lees ook:Op zoek naar een betaalbare vakantie?
Lees ook:ADV: Goedkoper op vakantie
Lees ook:Bespaartips voor uw vakantie
Lees ook:Vakantie bespaartips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.