Flexitariër voordeliger uit!

Hahaha, die kende ik nog niet… de flexitariër. Toch hoef je er niets over te lezen om te snappen wat er bedoeld wordt. Iemand die geen vegetariër is maar toch niet altijd vlees eet. Gewoon flexibel, minder vlees eten, bijvoorbeeld om de dag.

Kun je daarmee geld besparen? Natuurlijk… vlees is best duur, maar vegetarische vleesvervangers nog veel duurder. En als je regelmatig wél vlees eet, hoef je die vervangers ook niet te kopen. Dan eet je op de niet-vlees dagen gewoon iets dat gemaakt is van ei bijvoorbeeld.

Eigenlijk zijn de meesten wel een beetje flexitariër. Tenminste, wij eten af en toe ook wel eens geen vlees. Wil je daar actiever mee aan de slag, kijk dan eens op deze speciale Flexitariër-website!

Lees ook:Gevarieerd goedkoop koken
Lees ook:Goedkoop op vakantie met huizenruil
Lees ook:Overdrijf niet zo
Lees ook:Lekker / goedkoop / gezond?
Lees ook:Scholieren opgelet: Nog twee dagen kans om 100 euro te winnen!

Eén reactie op “Flexitariër voordeliger uit!

  1. bart

    Vlees of vleesvervangers heb je niet elke dag nodig. Ik flex al jaren. Twee keer per week is voldoende. Een goed gevarieerd menu met bijvoorbeeld peulvruchten en noten brengt je ook al heel ver. En je wordt er minder dik van. Met eten is het nu meer omgaan met een teveel dan meet een dreigend tekort.
    Succes met je blog. Bart bsprn.nl

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.