Goedkope uitjes: ga naar buiten!

Nog heel even en de scholen hebben vakantie. Zes hele weken voor de basisscholen, zes hele weken om de kinderen te vermaken. Lang niet iedereen heeft de centen om meerdere weken op reis te gaan. Toch zullen ook de gezinnen met minder geld er wel op uit willen gaan. Wat zijn nou goedkope uitjes?

Laat het doel zijn dat het gratis is. Want ook zonder geld uit te geven aan hoge toegangsprijzen voor pretparken en dierentuinen kun je een geweldige dag hebben met je kinderen. Kinderboerderijen zijn vaak gratis toegankelijk. Parken, meertjes, recreatiestrandjes, strand, duinen… ga lekker naar buiten!

Boterhammen, fruit en drinken mee, dan kun je lekker picknicken met z’n allen. Dat hoeft niet eens ver van huis te zijn: het grasveld voor de deur is ook prima. Bal mee en lekker spelen met ze. Boek mee en voorlezen in het gras. Het kan allemaal heel goedkoop, en waarschijnlijk is het aan het eind van de dag leuker dan een druk pretpark met lange wachtrijen voor heel veel geld.

 

Lees ook:Dure herfstvakantie?
Lees ook:Gratis dagje uit!
Lees ook:De valkuil van het goedkope pretparkkaartje
Lees ook:Voordelige uitjes vaak veel leuker!
Lees ook:Besparen op ijsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.