Budgetmaand: rondkomen van 50 euro per week

Als je boodschappen doet zonder te kijken wat iets kost, nooit je rekening checkt en gewoon genoeg geld hebt, weet je niet hoe het is om te moeten leven van een beperkt budget. Het is makkelijk om te roepen dat het makkelijk kan, rondkomen van 50 euro per week? Annemiek Verbeek besloot uit nieuwsgierigheid om een maand lang van 50 euro per week te leven. Met als belangrijkste missie: gezond eten met het hele gezin! Kan het? Zojuist twitterde ze nog dat het brood en de yoghurt al bijna op zijn voor deze week, met nog maar 6 euro in haar portemonnee. Waar zal ze die aan uitgeven? Volg Annemiek op twitter: @annemiekverbeek Misschien volg je ook wel haar voorbeeld en ga jij ook de uitdaging aan om van 50 euro per week rond te komen! Twitter dan met #budgetmaand

Lees ook:Uitdaging: eten voor 5 euro per dag!
Lees ook:Vakantie vieren bij vrienden
Lees ook:Eten voor een euro per persoon
Lees ook:Volg besparen.blog op Twitter!
Lees ook:Gratis er op uit dit weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.