Eten voor een euro per persoon

Moet je rondkomen van een laag budget? Of vind het het gewoon een uitdaging om flink te besparen en zo je spaarsaldo op te krikken? Denk dan niet dat eten en drinken een lastig te verlagen kostenpost is. Want dat kan in veel huishoudens makkelijk veel goedkoper. Alleen moet je daarvoor wel wat creatief zijn met koken en dat is bij mij in ieder geval een lastige. Fijn dus, dat Hanneke van Veen op de website van Tros Radar een uitgewerkt recept plaatste waarmee je een avondmaaltijd op tafel kunt zetten voor maar één euro per persoon.

Lees ook:Beste koop? Yeah right!
Lees ook:Grootse bespaarposten
Lees ook:Je kunt niet zonder
Lees ook:Je geld of je leven…gratis!
Lees ook:Schandalig of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.