Bespaar door goed je abonnementen na te lopen en zonodig op te zeggen

Op heel veel zaken kun je een abonnement hebben. Telefoon, tijdschrift, krant, loterijen. Het loont om je eigen abonnementen eens onder de loep te nemen. Misschien kun je bij een andere provider wel veel goedkoper bellen. En lees je dat tijdschrift wat elke week of maand op de mat valt wel écht? Hetzelfde geldt voor je energiebedrijf, zorgverzekering en je internetprovider. Want je hebt als het ware bij al die bedrijven ook een abonnement lopen. Check de datum waarop je kunt overstappen en controleer of het goedkoper kan. Of dat je er wellicht wel helemaal vanaf kunt. Denk voor het lezen van tijdschriften en kranten bijvoorbeeld eens aan een jaarkaart van de bibliotheek.

Een handig hulpje kan de website opzeggen.nu zijn, daar staan veel namen van abonnementen vermeld en soms ook hoe je precies moet opzeggen!

Lees ook:Zo bespaar je op je maandelijkse lasten
Lees ook:4 Tips om honderden euro’s per jaar te besparen!
Lees ook:Leesmap – hoezo voordelig?
Lees ook:3 voordelen van een Sim Only abonnement
Lees ook:Wat is goedkoper: sim only of een abonnement?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.