Pardoes in de winter

Vandaag is de winter hier even niet te zien. Het regent, al schijnt het aan de andere kant van het land volop te sneeuwen. Zal straks eens even checken bij pa en ma. Maar goed, winter is het toch en blijft het ook nog wel even. En de Kerstvakantie staat voor de deur.

De kinderen zijn twee weken vrij en de feestdagen vallen vooral in de weekenden. Dat betekent voor veel gezinnen dat ze leuke dingen gaan doen. Winter… leuke dingen… dan denk ik meteen aan de Winter Efteling. Niet dat ik er recent geweest ben, dat is alweer jaren en jaren geleden. De herinnering is vers, want ik vond het geweldig!

Ik vind de Efteling sowieso fantastisch, en met dat wintersfeertje nog een beetje extra. Alleen die kosten hè… een dagje Efteling is wel héél kostbaar. Als je dan toch wilt gaan, is het slim om goed rond te speuren op welke manier dat het goedkoopste kan. Een beetje korting is altijd mooi meegenomen. Of gratis… als je kaartjes voor de Winter Efteling weet te winnen.

Er zijn allerlei mogelijkheden, omdat de Winter Efteling zo populair is. Ik ben duidelijk niet de enige die het prachtig vindt. Kijk maar eens even naar dit overzicht, je kunt het uitje in de Kerstvakantie er vast wat goedkoper mee maken.

Lees ook:2e kaartje gratis – mooi meegenomen!
Lees ook:Verleiding van kortingsbonnen
Lees ook:Voordelige uitjes vaak veel leuker!
Lees ook:Klein beginnen
Lees ook:Te mooi om waar te zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.