2e kaartje gratis – mooi meegenomen!

friesche vlagBij de helft van Nederland is de herfstvakantie na vandaag voorbij, maar bij de andere helft begint ‘t na vandaag. Ik schreef eerder al over hoe je goedkope(re) dingen kunt gaan doen in de herfstvakantie. Zoals uitjes, waarvan er veel zo shocking duur zijn. Daarom besteed ik op de valreep nog maar even aandacht aan deze actie van Friesche Vlag: 2e kaartje gratis voor een dagje uit!

Als je twee pakken vla van Friesche Vlag koopt, krijg je een tweede kaartje voor één van de 56 deelnemende attractieparken helemaal gratis. Dat kan een behoorlijk voordeel opleveren! Waar kun je dan zoal met zoveel korting naartoe? Ouwehands Dierenpark bijvoorbeeld, Monkey Town (indoor speelparadijs in verschillende plaatsen, perfect bij slecht weer!), het Omniversum of Familiepark Drievliet in Den Haag.

De 56 is wel wat vertekenend, omdat ook bowlen.nl meedoet aan de actie. In heeeeeeel veel plaatsen, dus zo is dat aantal snel bereikt. De Efteling zit er niet tussen, en Artis ook niet. Madurodam ook niet  – maar daar is weer wel dat geweldig leuke Pluk-verhaal verlengd. En voor Madurodam kun je wel weer gemakkelijk 4 euro korting per persoon krijgen via PMA.

Lees ook:Hoezo duur parkeren?
Lees ook:Volle prijs voor pretpark? Nee joh!
Lees ook:Goedkoop naar de film!
Lees ook:Goedkoop treinuitje in de herfstvakantie!
Lees ook:Lekker samen in de herfstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.