Gratis verzekerd… misschien…

Wie bewust met z’n geld omgaat, kijkt natuurlijk eens in de zoveel tijd goed naar z’n verzekeringen. Het kan immers makkelijk zo zijn dat de verzekering die jij een jaar geleden met zorg hebt uitgeselecteerd, nu niet meer de beste polis voor jou is. Er zijn verschillende websites waarop je verzekeringen kunt vergelijken – al kun je het ook aan je tussenpersoon overlaten. Verwacht alleen niet dat jouw tussenpersoon dit uit zichzelf ieder jaar voor je nakijkt, want dat gebeurt bijna nergens. Dus wel naar vragen!

Je kunt het ook zelf doen. Zoals ik al aangaf: websites genoeg waarop je een vergelijking kunt maken van de goedkoopste verzekering, of beter gezegd:  de verzekering die het beste past bij jouw wensen, voor de beste prijs. Independer kennen jullie vast wel, en er zijn er nog heel veel meer. EyeOpen bijvoorbeeld, en Verzekeringssite.nl. Die laatste heeft nu een actie, waarmee je misschien wel een jaar gratis verzekerd wordt. Let wel: misschien… je moet eerst je verzekering via Verzekeringssite.nl afsluiten en dan maak je kans op een jaar lang gratis verzekering.

Zoiets is natuurlijk een lokkertje. Dat moet je altijd goed in je achterhoofd houden. Aan de andere kant: als je tóch aan de slag gaat met het vergelijken van je verzekeringen, dan kan het geen kwaad om ook bij deze site te kijken. Laat je niet verleiden door de kans op een jaar premie retour (want hoe groot is de kans nu helemaal dat je wint) – maar als je daar de optimale verzekering vindt, voordeliger dan je huidige polis, dan bespaar je toch mooi op je verzekeringen!

Lees ook:Besparen door opstappen
Lees ook:Kan jouw overlijdenspolis niet goedkoper?
Lees ook:Blijf kritisch
Lees ook:ANWB niet helemaal eerlijk?
Lees ook:Hoe je geld bespaart door aanbieders met elkaar te vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.