Nieuw bespaarleven

Dat is een tijd geleden, dat ik iets op deze blog geschreven heb… Dacht er eigenlijk mee te zullen stoppen en had de blog alvast in mijn hoofd op non-actief gesteld. Heel toevallig kom ik er nu zelf op terecht en denk ik: toch eigenlijk wel heel leuk! Dus ja, ik ga er toch weer leven in blazen, in deze blog over besparen. Want daar valt toch eigenlijk altijd wel genoeg over te schrijven, zou je zeggen. Of te verwijzen naar andere plekken op het wereldwijde web, waar leuke en interessante artikelen en tips over besparen worden geplaatst. Dus ik ga weer een poging wagen… 

Om te beginnen door jullie te wijzen op mijn nieuwe activiteit voor de website Geld & Recht. Voor deze site schreef ik tot voor kort veel korte, informatieve artikeltjes over allerlei financiële- en consumentenonderwerpen. Maar sinds anderhalve maand mag ik in plaats daarvan een column schrijven, met als overkoepelende titel: Beter uitkomen met Anneke. Superleuk om te doen, je vindt daar steeds praktische tips om ervoor te zorgen dat je nog een stukje geld overhoudt aan het eind van de maand.

Lees ook:Besparen, besparen en nog eens besparen
Lees ook:Bespaarhits top 7
Lees ook:Vandaag meer dan 100.000!
Lees ook:Dol op bespaartips
Lees ook:Back to blogging

Eén reactie op “Nieuw bespaarleven

  1. Devlin Jacobs

    Ik denk idd crismoe dat veel mensen er pas laat achter komen. Regeren is vooruit kijken zeg ik altijd. Begin met een goed huishoudboekje. Leer een begroting maken zodat je verder kijkt dan die ene maand. 1 ding is zeker, er gaan veel mensen financieel onderuit. Teveel mensen kijken nog niet naar de dag van morgen. Als het dan morgen is dat hadden ze gewild dat ze het toch gedaan hadden.

    Groeten,
    Devlin
    http://www.leefbaarbesparen.nl

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.