Vandaag meer dan 100.000!

Toch wel een soort van mijlpaal. Al meerdere keren heb ik op het punt gestaan het bijltje van besparen.blog.nl erbij neer te gooien, maar elke keer voelt het toch weer beter om er nieuw leven in te blazen. En dan is het een heel leuk gezicht om in de bezoektellers het cijfer 100.000 te zien naderen. Vandaag zal het zover zijn, dan passeert het totale aantal pageloads de magische grens van 100.000. 

En ik zit weer lekker in het ritme van elke werkdag schrijven op besparen.blog.nl, dus daar ga ik voorlopig fijn mee door. Het liefst voor zoveel mogelijk lezers. Mensen die zich bezighouden met besparen en graag bespaartips willen lezen. Of die in de schulden zitten en daarmee worstelen. Of die het moeilijk vinden om rond te komen met hun inkomen. Of die anderen kennen voor wie één van die dingen geldt, en hen daarmee willen helpen. Of die het gewoon leuk vinden om tips en wetenswaardigheden over inkomsten, uitgaven en besparen te lezen.

Op naar de 200.000 wat mij betreft… help je mee? Like de pagina van besparen.blog.nl op Facebook – volg @budgetkennis op Twitter en retweet naar hartelust!

Lees ook:Deel je bespaartips via besparen.blog!
Lees ook:Feest…gratis kinderboek!
Lees ook:Méér dan besparen!
Lees ook:Besparen op lezen: doorgeefboek
Lees ook:Back to blogging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.