Goedkoop gezellig in huis

Ik wou dat ik wat creatiever was. Of durfde te zijn in de uitvoering, want meestal kan ik het wel verzinnen maar ben ik niet tevreden over m’n eigen eindresultaat. Als het gaat om creatieve dingen als tekenen, schilderen, bloemschikken enzo dan. Alhoewel ik wel acceptabele kerststukjes in elkaar kan flansen. Maar zover is het nog niet, het is nu volop herfst. En met al die herfstige materialen kun je als je wilt hele leuke decoraties maken voor in huis.

De materialen vind je gewoon buiten, in het park of in het bos. Prachtig gekleurde herfstbladeren, kastanjes, dennenappels, mos… weet ik wat! Daar kan een iemand die gewoon durft te experimenteren vast iets heel leuks mee maken. Een stukje waar je in het tuincentrum of bij de bloemenwinkel goudgeld voor betaalt. De spullen zijn gedroogd, dus het blijft ook veel langer mooi dan een veel te duur boeket bloemen.

En trouwens, als je de plekjes weet te vinden, kun je ook zomaar de hazelnoten en de walnoten van de grond oprapen. Marieke weet er alles van!

Lees ook:Ouderwets aan de slag
Lees ook:Alle kinderen naar buiten!
Lees ook:Gratis workshop met koffie en cupcake
Lees ook:Beter iemand betalen dan zelf doen?
Lees ook:Besparen op goede doelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.