Gratis post versturen en bellen

0800Bij ons contact met bedrijven moeten we vaak betalen: postzegels op de enveloppen, telefoontikken voor het bellen. Dat kan véél minder! Je hebt immers de verschijnsels antwoordnummer en 0800-nummer. Daarmee kun je gratis je post versturen naar een bedrijf, en ze gratis bellen. Je moet alleen maar wel net even dat antwoordnummer en dat 0800-nummer hebben.

Er zijn inmiddels verschillende websites voor het achterhalen van 0800-nummer. Een tijd geleden had ik VraagAlex gevonden, maar daar moet je tegenwoordig je naam en mailadres achterlaten voor toegang. Verder wel gratis, maar toch: krijg je vast weer mails van VraagAlex waar je niet op zit te wachten. Je hebt ook 0800bellen, daar kun je de naam van het bedrijf dat je zoekt invullen en verschijnt het 0800 nummer – als het in de database zit. Zonder dat je gegevens hoeft achter te laten.

Hetzelfde systeem is er ook voor antwoordnummers, op de website Antwoordnummer.nl. Gratis post versturen, daar is niets mis mee. Wel geloof ik dat het versturen van post via een antwoordnummer wat langer kan duren dan via een postbus. Dus met post die haast heeft kun je het beter niet doen.

Lees ook:3 voordelen van een Sim Only abonnement
Lees ook:€130 miljoen weggegeven!
Lees ook:Dol op gratis
Lees ook:Gratis bellen naar het buitenland
Lees ook:No touchy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.