Geert wil niet besparen

Is het uiteindelijk toch nog mislukt, na weken en weken en weken onderhandelen in het Catshuis. Het bedachte bezuinigingspakket is geblokkeerd door Geert Wilders. Weggelopen uit het overleg – volgens Rutte en Verhagen terwijl er eigenlijk al overeenstemming was. Wilders stelt natuurlijk dat daar niets van waar is. Wat is waar?

Ik ben geneigd Rutte en Verhagen te geloven. Dat Wilders het politieke lef niet had om zich achter de bezuinigingen te scharen. Want tja, dat zou ook betekenen dat hij mede afgerekend zal worden op de onvrede die de bezuinigingen in onze samenleving zal opleveren.

Maar ja, kom op, niet bezuinigen is geen optie. En het uitstel dat er nu komt is zéker niet goed voor de financiën van ons land. Kennelijk hoopt Wilders dat hij met deze actie straks als grote winnaar uit de verkiezingsbus komt. Omdat hij ervoor heeft gezorgd dat allerlei gewraakte bezuinigingsmaatregelen niet genomen zullen worden. Tenzij de regeringspartijen hiervoor natuurlijk een meerderheid vinden in de Tweede Kamer. Zonder PVV, maar wellicht zijn er onderwerpen waarover oppositiepartijen het wel eens zijn met de regeringspartijen?

Wat is besparen in je eigen financiële huishouding relatief toch gemakkelijk, als je het vergelijkt met de bezuinigingen die op landsniveau doorgevoerd moeten worden….

Lees ook:€ 200 per maand minder!
Lees ook:De soep van de zorgpremie wordt minder heet
Lees ook:Extra besparen in het nieuwe jaar
Lees ook:70% van de Nederlanders hebben afgelopen jaar bezuinigd
Lees ook:Samen besparen lukt toch

3 reacties op “Geert wil niet besparen

  1. aallii

    De PVV kiezer loopt blind achter zijn leider aan. En slikken alles voor zoete koek. Ze denken daar allemaal even hard na.

      /  
  2. Willem

    “Is het uiteindelijk toch nog mislukt, na weken en weken”, je we snappen eidelijk wat de betekenis van gedogen is !

      /  
  3. Audri

    Geert verklaring voor “gedogen”, het is als “gijzelen, alleen wel met instemming van de slachtoffers”
    En nu blijkt, slachtoffers zijn ALLE Nederlanders, beurzen kelderen, banken en financieele instellingen “ontvluchten” Nederland om te overleven, huizenprijzen dalen verder, werkgelegenheid neemt af, rente stijgt… etc.
    Geert BEDANKT

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.