Antonie over geld

antonieHeb ik verschillende blogs, waarop ik mijn verhalen kwijt kan. Het bericht van de dood van Antonie Kamerling raakt me hard, daar wil ik iets over kwijt. Maar wat moet je op financiële blogs nou schrijven over die blonde god (nu engel)? Googlen dus: op Antonie Kamerling & geld.

Allemaal zinnen over dat geld (en roem) kennelijk niet gelukkig maakt.. tja, dat weten we wel. En bovendien weet je toch helemaal niet hoeveel geld die jongen met Isa had? Is ook niet zo relevant. Het lijkt me stug dat hij een einde aan zijn leven heeft gemaakt door geldzorgen.

Toen vond ik een stukje waarin Antonie zelf iets over geld schrijft. Geld voor de  zorg, om precies te zijn. In Ode aan de zorg in drie delen schrijft hij dat de salarissen daar wel wat omhoog zouden mogen (net als bij het onderwijs en de politie), ten koste van de salarissen in de financiële wereld.

Nog recent ook: het is van 30 augustus 2010. Vijf-en-een-halve week later besluit hij zelf geen gebruik te willen maken van de zorg. Ziet hij het leven zo zwart dat hij eruit stapt. Hoop dat je rust hebt gevonden Antonie…

Lees ook:Biljet van 500 euro blijft
Lees ook:Gratis geld voor iedereen?
Lees ook:Arm blijven of rijk worden?
Lees ook:Een nieuw leven voor kostgeld?
Lees ook:Gratis seminar Kinderen en geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.