Zomaar 10 euro kado

M’n kids hebben vakantie, en vorige week kregen ze hun rapport. Tijd voor een cadeautje! Wij geven eigenlijk nooit zomaar een cadeautje, dus een mooi rapport is een goede gelegenheid. Allebei wilden ze (hoe verrassend) weer iets van Lego, Lego Ninjago is het helemaal op het moment. Ik geef ze een grens qua bedrag, ze kiezen iets uit, en klaar ben je.

Nou ja, ik niet natuurlijk. Want ik weiger om dan naar de Bart Smit te gaan om de wensen instant te vervullen, wetend dat ik diezelfde Legodozen in een webshop veel goedkoper kan krijgen. Dus een kleine speurtocht (www.speelgoedkoper.net helpt geweldig) naar de voordeligste webshop die de gewenste dozen ook nog op voorraad heeft.

Kom ik uit bij Toys R’Us, okay, prima. Bij het plaatsen van de bestelling is er een vakje voor kortingscodes. Google ik toch altijd even op kortingscode Toys R’Us, je weet maar nooit. En wat denk je? Vind ik zomaar een code voor € 10 korting voor nieuwe klanten. Ik had er nog nooit iets besteld dus… geregeld. Dan betalen we dus in totaal € 23 (inclusief verzendkosten) voor twee dozen van Lego die me bij Bart Smit…even kijken… € 43 euro gekost zouden hebben… (zonder verzendkosten).

Lees ook:Fijn voor Sint!
Lees ook:Korting op speelgoed
Lees ook:Slim speelgoed kopen
Lees ook:Bol.com misleidend?
Lees ook:ADV: Online winkelen met korting

Eén reactie op “Zomaar 10 euro kado

  1. PC

    Slimme actie, kijk ook naar gratis verzendcodes van Bol.com, zie ook op gratis.punt.nl en gratis.prikpagina naar refund acties. Er is bijzonder veel te halen. De volgende keer evt bestellen via de opa en oma’s en daar gaat ie weer. Kijk naar de kansen en ontwikkel een gevoel hiervoor, het rendeert echt

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.