Gratis workshop met koffie en cupcake

Ben jij wel een beetje handig met klussen? Dan heb je dit waarschijnlijk niet nodig maar vind je het wel leuk. Ben je niet zo handig… dan kun je iets leuks nieuws leren op deze Ladies day van Karwei. Aanstaande zaterdag, 11 oktober, door het hele land: gratis workshop waarbij je een voederhuisje, een pronkkastje of een steigerhouten huisje kunt maken. Kopje koffie erbij, lekkere cupcake, allemaal gratis. Dus als je niets bijzonders te doen hebt: why not?

Buiten het gezellige middagje is het natuurlijk ook wel goed voor je portemonnee als je een beetje handig bent of wordt. Een vriendinnetje van mij maakt de mooiste spullen van oude meubelen. Gewoon door uit te proberen en te durven. Zo creëert ze zonder veel kosten hele leuke dingen die haar huisje enorm opleuken. Ik ben er weleens een beetje jaloers op. Zelf pak ik best gereedschap als er iets praktisch moet gebeuren, dat wel. Maar ik ben niet creatief in het bedenken van decoratieve projecten. Dat moet je dan toch wel een beetje in je hebben denk ik.

Lees ook:Gratis af te halen
Lees ook:Dol op gratis
Lees ook:Gratis!
Lees ook:Doe eens wat meer weg
Lees ook:Feestjurk nodig? Goedkoop zelf maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.