Keukenperikelen (2)

Bestaat toeval dan toch niet? Net nu wij met ons hoofd in de keukens zitten, verschijnt dit artikel op De Pers, over de macht van de Mandemakers groep. En wat denk je, de keukenzaak waar wij zondag waren, die hoort daar ook bij. Dat zorgt er dan meteen alweer voor dat mijn nekharen recht overeind gaan staan. Wat vind ik dat toch naar, van die werelden waarvan je het idee hebt dat je bedonderd wordt. Hoe aardig de verkopers ook zijn, er zit altijd een strategie achter. Geeft je zó het gevoel dat je veel meer gaat betalen dan nodig zou zijn!

Ik ben niet zo van het onderhandelen en uitzuigen bij een aankoop. Van het tegen elkaar uitspelen van verschillende leveranciers. Toch lijkt dat in dit wereldje ook weer te moeten, als je geen dief wilt zijn van je eigen portemonnee. Getsie!

Lees ook:Zomaar €25 shoptegoed bij Bijenkorf card
Lees ook:Verlichting stress zorgpremie
Lees ook:Pas op met parkeren
Lees ook:Laat je helpen!
Lees ook:Kop uit het zand

4 reacties op “Keukenperikelen (2)

 1. Kristian

  Hoi Anneke!
  Ja, dat is een bekend verhaal van die Mandemakers Groep. Als je daar ook de horror-verhalen over leest op het Tros Radar forum, dan weet ik in ieder geval al genoeg. Ik ben zelf ook bezig voor een nieuwe keuken en hoor over het algemeen positieve verhalen over Super Keukens. Daar kan je niet onderhandelen, maar krijg je gelijk de laagste prijs. Dat zeggen ze zelf natuurlijk, maar als ik de forum-verhalen lees, klopt dit ook meestal wel. Succes in ieder geval! En leuk je weer eens te ‘spreken’ ;-)
  Kristian.

    /  
 2. Patrick B

  Hoi Anneke

  Kijk eens in ons eigen HHW op het industrieterrein t.o. de VW dealer, klein familiebedrijfje, heb daar onze keuken gekocht en ben daar heel tevreden over.

  Patrick

    /  
 3. Anneke Ranzato-Versloot

  Heren uit mijn grijze verleden… dank voor deze tips!

    /  
 4. Gertrude

  @ Kristian: Mijn ervaringen met SuperKeukens was heel positief, heb destijds (2008) ook eerst op Tros Radar forum gekeken…

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.