Telefoon kapot? Betaal niet de hoofdprijs!

9667Is je iPhone 6s stuk? Betaal dan niet te veel voor een reparatie voor je telefoon! Bij diverse reparatieshops zoals Jorphone kan jij je iPhone 6s voor een schappelijke prijs laten repareren. En je hoeft er maar even op te wachten. Je telefoon is weer gerepareerd.

Type reparatie

Voor elk reparatie is er een ander wachttijd en een ander prijs. De prijs kan je zelf van te voren bekijken op de websites. Ben je het eens met de prijs dan kun je gelijk een afspraak inplannen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij de iPhone kliniek.

Reparaties

Er zijn vele soorten reparaties te bedenken. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Is je LCD scherm kapot of reageert je scherm niet meer? Geen punt dit wordt voor jou gerepareerd. De tijd voor de reparatie duurt vaak ongeveer 30 minuten.
  • Is de batterij na een paar uur al helemaal leeg en bij normaal gebruik al binnen een dag? Dan kan je de batterij laten repareren of vervangen. De tijd voor de reparatie duurt vaak een kwartiertje.
  • Doet je luidspreker het niet meer? Hoor jij je ringtone en beltoon niet als je iPhone afgaat? Dan wordt voor jou de luidspreker vervangen. De tijd voor de reparatie duurt ongeveer 30 minuten.
  • Komt er geen geluid uit je oordopjes? Of past de aansluiting van de oordopjes niet meer? Dan kan dit vervangen worden bij de reparatie. De tijd voor de reparatie duurt vaak ongeveer 30 minuten.

Betaal niet onnodig veel geld

Betaal niet onnodig veel voor je reparatie door de telefoon op te sturen naar bijvoorbeeld Apple of Samsung. De kosten zijn vaak veel meer dan wanneer je het bij een reparatieshop laat doen. En zij werken ook een stuk sneller. Alle telefoons zijn hier welkom.

Voor elke reparatie kan jij je iPhone, of andere telefoon, versturen of zelf een afspraak maken en langs gaan.