Lekker koopjesjagen?

Regelmatig hoor of lees ik erover: van die soort van veilingsites waar je voor weinig leuke koopjes in de wacht kunt slepen. Vakantieveilingen.nl is volgens mij een heel bekende. En in dit artikel lees ik dat Groupon het zelfs geschopt heeft tot een werkwoord: grouponnen. Had ik nog nooit van gehoord!

In hetzelfde artikel kun je ook lezen, dat je wel een beetje moet oppassen met het bieden op dit soort sites. Omdat je in je drive om te ‘winnen’ misschien wel meer gaat bieden dan het gebodene normaal gesproken kost. Sowieso is winnen een beetje een gekke term. Klinkt superpositief, en winnen willen we natuurlijk allemaal, maar uiteindelijk is het gewoon een aankoop natuurlijk. Een aankoop die dus misschien wel te duur is, en die je waarschijnlijk niet echt nodig hebt. Dus ook al is het voordelig – denk toch wel even na of je er wel geld aan uit wilt geven.

Lees ook:Pardoes in de winter
Lees ook:Arm blijven of rijk worden?
Lees ook:Speuren naar de voordeligste optie
Lees ook:Korting op speelgoed
Lees ook:Kan dat zomaar, dat Neckermann?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.