De soep van de zorgpremie wordt minder heet

Gisteravond hebben topstukken van VVD en PvdA een spoedoverleg gevoerd over de inkomensafhankelijke zorgpremie. Met name VVD had een onverwacht groot probleem met de achterban over het doorvoeren van deze maatregel. En bronnen bij de beide partijen melden aan de NOS dat de plannen aangepast gaan worden.

Hoe, dat weet nog niemand. Vandaag wordt er verder gepraat. Ze hebben na het overleg geen mededelingen gedaan, maar hebben tot laat zitten praten: Rutte, Asscher, Schippers, Samsom en Zijlstra. Toch wel de mensen die het voor het zeggen hebben op het gebied van de zorgpremie zeg maar.

Wat of hoe – we zullen het afwachten!

Lees ook:Ga toch fietsen!
Lees ook:Geert wil niet besparen
Lees ook:Killing zorgpremie
Lees ook:Kan dat zomaar, dat Neckermann?
Lees ook:Verlichting stress zorgpremie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.