Oppassen bij vakantieboeking

Gisteren heb ik weer een actie voltooid: boeken van de vakantie. In tegenstelling tot onze eerdere plannen (met het vliegtuig naar Italië) blijven we lekker in Nederland. Niet uit om het geld trouwens – maar dat terzijde. Dus ben ik naar leuke parken in Nederland gaan zoeken. En gevonden, helemaal zin in. 

Bij het boeken is het alleen wel altijd weer oppassen geblazen dat je niet per ongeluk akkoord gaat met een onnodige annuleringsverzekering. Wij hebben een goede annuleringsdekking in onze doorlopende reisverzekering zitten, dus een annuleringsverzekering bij een boeking is gewoon weggegooid geld. De ellende is dat die keuze bij de online boeking vaak vooraf al aangevinkt staat. Zomaar even € 50 aan premie voor een weekje op een bungalowpark! Als je niet heel wakker zit op te letten, is dat gewoon in je nota opgenomen.

Lees ook:Oppassen met Ryanair…en anderen
Lees ook:ADV: Goedkoper op vakantie
Lees ook:Blijf kritisch
Lees ook:Vakantie is toch geen moeten?
Lees ook:Zo bespaar je op je verzekering: 8 tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.