Kosten ING nu omlaag?

Het heeft toch zin, om met z’n allen ophef te maken over belachelijke zaken. Nu maak ik mezelf eerlijk gezegd niet zo druk over de salarissen en bonussen van topbankiers, maar kan me goed voorstellen dat anderen dat wel doen. Het is natuurlijk ook van de gekke dat er miljoenen aan bonussen uitbetaald zou worden aan de baasjes van een bank die met staatssteun overeind gehouden moest worden. Okay, ze hebben een mooie winst gemaakt. Uit de zak van…. iedereen die bij ING bankiert of verzekeringen heeft bij Nationale Nederlanden.

Als jij klant bent van één van de ING-bedrijven, ga jij het nu dan merken – dat ze die bonussen toch maar niet doen, en ook afzien van salarisverhoging. Nee! Natuurlijk niet. Ze gaan echt de kosten of premies niet omlaag gooien, dat kun je wel vergeten. Zou wel een mooi gebaar zijn, om heel het klantenbestand op die manier wat geld te besparen.

Lees ook:Beer op de weg voor betalingsregelingen
Lees ook:Belastingverhoging ont…wijken
Lees ook:Goedkoop naar de film!
Lees ook:Wanneer wordt het betuttelen?
Lees ook:Vandaag gaat je geld kosten

Eén reactie op “Kosten ING nu omlaag?

  1. patrick

    Beste Anneke,

    ING heeft de bonussen voor de top terug gedraaid, gelukkig maar. Merken wij als klanten iets ervan? Weet ik niet. Ik weet niet of jij een pensioenpolis hebt lopen bij ING. De gehele comotie is begonnen omdat ING wel bonussen ging uit betalen, maar niet de pensioenen aanvulde. Ik ga ervan uit dat ING nu de pensioenen gaat aanvullen ipv de bonus uit betalen. Wij misschien niet direct, maar wel de medewerker.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.