Goedkoop treinuitje in de herfstvakantie!

Kijk, dat vind ik nou mooi meegenomen. Volgende week hebben mijn kids herfstvakantie, en gaan we lekker een paar dagen naar m’n ouders. Die wonen alleen aan de andere kant van het land. Normaal gesproken ga ik met de auto. Alleen komt mijn lief nu de volgende dag achter ons aan, en leek het me wat overdreven om daar met twee auto’s te zijn. En dus bovendien met twee auto’s achter elkaar terug te rijden.

Dus had ik bedacht dat ik dan met de kinderen met de trein zou gaan. Prima plan, hebben we nog niet eerder gedaan. De mannetjes vind het helemaal leuk en ik heb er ook zin in! Treinkaartje voor mij kost € 25, maar de kids met een Railrunner dus ach – met de auto kost uiteindelijk meer. Toen wezen m’n ouders me op een actie van Kruidvat: een dagkaart voor de trein, onbeperkt reizen door heel Nederland, voor één zaterdag of zondag, voor € 12,99. Dat is toch mooi meegenomen!

Ik had me erop voorbereid dat ze uitverkocht zouden zijn, de aktie loopt alweer een week, maar gelukkig…er waren nog kaarten beschikbaar. Dus nu ga ik voor € 13,= en twee keer een Railrunner van € 2,50 het land door. Da’s toch een mooi goedkoop uitje in de herfstvakantie?!

De kaartjes zijn dus alleen op zaterdag of zondag te gebruiken, en geldig tot en met 27 januari 2013. Alleen niet op de feestdagen.

Lees ook:Effe snel een nieuwe auto?
Lees ook:Uitje naar IKEA
Lees ook:Adders onder de huurauto?
Lees ook:Stalen ros is heilig
Lees ook:Het nieuwe rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.