Heerlijke programma’s over extreem besparen op TLC: extreme couponing, extreme cheapskates

In Amerika is alles net even extremer als in Nederland. Dat geldt ook voor besparen. De programma’s heten niet voor niks ‘extreme’. In Extreme Couponing worden mensen gefilmd die boodschappen doen op ‘coupons’, oftewel kortingsbonnen. Met een hele stapel in hun portemonnee gaan ze naar de supermarkt en kopen alles wat in de aanbieding is. Dat gaat zelfs zo ver dat er honderden dollars bespaard kunnen worden. En wat te denken van het programma Extreme Cheapskates? Mensen die in een potje plassen zodat ze niet hoeven door te trekken. Een man die yoghurtbekertjes bewaard om dat als drinkglas te gebruiken. Een vrouw die zelf haar haar afknipt om kapperskosten uit te besparen. Extreem, maar voor iedereen die af en toe ook wel eens bespaart heerlijk over de top en leuk om te kijken!

Vandaag om 17.10 op TLC Extreme Cheapskates en om 20.30 Extreme Couponing.

Lees ook:Bespaar-TV
Lees ook:Bespaarfeestje – korting!
Lees ook:Bespaar-TV: Geen cent te makken
Lees ook:Van schoppen wordt het niet beter
Lees ook:Rillingen van Rabo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.