De ConsuMinderman

In mijn lijstje met TV-programma’s over besparen had ik deze helemaal niet staan. Eerlijk is eerlijk, ik had er nog nooit van gehoord. Tot ik ‘m net tegenkwam bij het rondsurfen. Natuurlijk deel ik deze vondst graag meteen met jullie: De ConsuMinderman van LLiNK, met Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen. Het programma bestaat natuurlijk niet meer, want LLiNK is uit de lucht. Het ging wel meer over het echte consuminderen, gericht op duurzamer leven en niet zo zeer op geld besparen, maar toch – wel leuk om te bekijken!

Lees ook:Besparen, bezuiningen of consuminderen…
Lees ook:Bespaar-TV
Lees ook:Leve de lijstjes
Lees ook:Bespaar-TV: Dubbeltje op z’n kant
Lees ook:Probeer eens een huismerk in plaats van een A-merk

Eén reactie op “De ConsuMinderman

  1. Dirk

    Top programma. Jammer dat LLiNK niet meer bestaat.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.