Met of zonder schone lei

Het aantal mensen dat in de schuldsanering terechtkomt blijft maar stijgen. Niet verrassend natuurlijk, met de crisis die zoveel gezinnen treft, maar wel zorgwekkend. Vorig jaar hebben 15.000 mensen toegang gekregen tot de WSNP – 30% meer dan in 2010. Dat is nogal wat! En dan te bedenken dat er ook nog heel veel mensen zijn die niet toegelaten worden tot de WNSP, door allerlei oorzaken. Daar kom ik later nog weleens op terug. 

Overigens houdt niet iedereen het vol in de schuldsanering. Er zijn vorig jaar 11.000 saneringen beëindigd, maar niet allemaal met een schone lei. Bij 70% was er ‘schone lei’, wat inhoudt dat de rest van de schulden niet meer opgeëist kan worden. Deze mensen kunnen zonder schuldenlast opnieuw beginnen. Betekent dus ook dat 30% niet met schone lei uit de WSNP is gestapt….

Lees ook:Check gratis mogelijkheden!
Lees ook:Rijk worden op de Vrijmarkt!
Lees ook:ID kaart nu echt gratis
Lees ook:Laat je energiekosten niet te hoog oplopen met die extreem lange kou!
Lees ook:Tegoeden op de spaarrekening naar nieuw record

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.