Tips voor kopen in de uitverkoop

Het uitverkoopseizoen loopt alweer een beetje op z’n einde. Hoewel, veel winkels hebben tegenwoordig bijna het hele jaar wel een rekje uitverkoopitems in de winkel. Let daar dus goed op! Een paar tips om van je uitverkoopje geen miskoop te maken:

Nog wel leuk?

Veel mensen zijn bang dat ze volgend jaar de kleding die ze nu kopen niet meer leuk zullen vinden. Maar tegenwoordig zijn de seizoensgebonden kledingstukken schaars. Ja, een wollen trui doe je niet aan in de zomer, maar veel basicshirst kun je het hele jaar door dragen. En die supergave merktrui vind je volgend jaar heus nog wel leuk!

Modeflater?

Ben je bang dat wat je in de uitverkoop koopt volgend jaar weer uit de mode is? Onzin! Je moet alleen goed afwegen wat je koopt. Al heel ruim van te voren kun je erachter komen wat de trends voor eht komende seizoen zullen zijn. Kijk bijvoorbeeld eens op textilia daar vind je veel modenieuws en nieuws over de trends voor komende seizoenen.

De juiste maat voor mijn kind?

Kinderen groeien, dat is duidelijk. Dus kun je bang zijn dat je in de uitverkoop niet de juiste maat koopt voor het volgend seizoen. Maar het is echt wel goed in te schatten! Logisch nadenken, vergelijken en de groeidiagram van TNO bekijken! Kan niet misgaan!

Losse stuks

De kans is inderdaad klein dat je een complete set kunt scoren in de uitverkoop. Maar als je easy to match items koopt, in een niet al te trendy kleur, dan kun je vast wel combineren met iets wat nog in je kast ligt. Wat ook vaak goed werkt, is ook in de online shop van je favo winkel kijken. Misschien is daar net nog wel dat bijpassende vestje of die bijpassende broek verkrijgbaar! Handig in een online shop is dat je ook kunt filteren op maat, dus dan zie je in 1 oogopslag wat je opties zijn.

Lees ook:Doe nu alvast je decemberinkopen
Lees ook:Onmaatschappelijk hoge winst…
Lees ook:Steeds minder winkels in de stad
Lees ook:ADV: Online winkelen met korting
Lees ook:Belasting besparen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.