Slimme tips voor kinderfeestjes

Het is hier even ‘kinderfeestjes-seizoen’. M’n jongste heeft nog geen feestje gevierd voor zijn verjaardag die al in augustus was, en de oudste is volgende week jarig. Dus mijn feestjesbrein is weer volop aan het werk, heerlijk hoor! Nu doen wij één feest voor de mannen samen, dus doen we het niet al te budgetvriendelijk deze keer. Al ben ik er ook 100% van overtuigd dat kinderfeestjes niet duur hoeven te zijn hoor!

Neem nou deze website: Printpret.nl. Ik kwam ‘m tegen omdat ik voor mijn mannetjes een Minecraft-feestje organiseer. Dus dan zoek je aankleding en zo kwam ik op deze website. Je betaalt wel voor een feestpakket maar dat is een paar euro terwijl je alle downloads vervolgens onbeperkt kunt printen. Minecraft uitnodigingen, enveloppen, Minecraft doosjes om te knippen en vouwen, Minecraft vlaggen voor een vlaggenlijn, Minecraft wikkels voor van alles, Minecraft taartversiering… ik word er helemaal blij van!

En natuurlijk is Minecraft niet het enige thema waarvoor je daar spullen kunt kopen om te downloaden. Star Wars… dat had ik een paar jaar geleden moeten weten. Ridders & Prinsessen, dat was het eerste kinderfeestje dat we hier vierden. Ook Superhelden is hier een thema geweest. Zou bijna denken dat degene achter deze site ook jongens heeft… Hoe dan ook, op deze manier bespaar ik veel tijd met plaatjes zoeken, knippen en plakken. En heb ik toch hele leuke Minecraft aankleding voor het feestje. Hoe fijn is dat?

 

Lees ook:Knallende kinderfeestjes
Lees ook:Bespaarfeestje – korting!
Lees ook:Als je haar maar goed zit!
Lees ook:Gemist belastingvoordeel
Lees ook:Hoezo betalen?

Eén reactie op “Slimme tips voor kinderfeestjes

  1. Wijnand Berghout

    Ik bestel regelmatig bij Printpret, fijne website en leuke prijzen!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.