Organiseer eens een (kinder) kledingbeurs!

De nieuwe zomercollectie hangt weer in de winkels. Veel vrolijke kleuren, maar helaas vaak met een duur prijskaartje. Zeker voor de kinderen moeten ouders elk jaar weer diep in de buidel tasten omdat de kleding van het vorige jaar niet meer past. Een leuke manier om geld te besparen is dan een kledingbeurs. Zowel voor kinderenkleding als natuurlijk voor dameskleding. Je kunt kleding ‘ruilen’ of voor een leuk prijsje van de hand doen. Doorzoek je kast, alles wat je al langer dan een jaar niet hebt gedragen, kun je ruilen of verkopen.

Gooi een oproep op facebook, stuur een persberichtje naar de krant en verzamel vooral zoveel mogelijk vrouwen die mee willen doen. Gewoon bij jou  in de woonkamer, of misschien wil de basisschool van je kind wel een lokaal ter beschikking stellen, of het buurthuis. Als je met een paar enthousiaste mensen aan de slag gaat, kan de kledingbeurs een groot succes worden!

Lees ook:Ruim je kledingskast op!
Lees ook:De grote voorjaarsschoonmaak – dat ruimt lekker op!
Lees ook:Ruilen? Besparen door producten te ruilen!
Lees ook:Vandaag gaat je geld kosten
Lees ook:Steeds minder winkels in de stad

Eén reactie op “Organiseer eens een (kinder) kledingbeurs!

 1. Monique

  Hi,

  Ik ben op zoek naar tips/draaiboek voor het organiseren van een kinderkledingbeurs(je)

  Kan jij mij hier meer over vertellen?

  Alvast bedankt!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.