Super Sintverjaardag thuis vieren

Nog twee weekjes, dan is het alweer 5 december. De tijd vliegt, voordat je het weet is het zover. Als Sint weer genoeg teruggevonden geld heeft (want ja, de Pieten hebben het bij de intocht allemaal in het rond gestrooid…) moet hij dus maar snel inkopen gaan doen. Anders kan het zomaar zo zijn dat het allemaal laatste-moment-stress-werk wordt voor de inkooppieten. En dan wordt er nogal eens veel te veel geld uitgegeven aan kado’s. Veel meer dan nodig. En dat kan Sint niet gebruiken natuurlijk, nu hij in geldnood zit.

Ik roep het wel vaker: het vieren van een verjaardagsfeestje hoeft niet duur te zijn. Oók het feest van Sinterklaas niet. Het is wel heerlijk om er naartoe te leven, en het Sinterklaasjournaal helpt daar goed bij. Elke dag om 18.00 uur zitten wij paraat voor de TV. We gaan er speciaal vroeg voor eten… Via de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het Sinterklaasjournaal. Hartstikke leuk om met je kinderen te lezen!

Als ze er zo naartoe geleefd hebben, wil je als papa en mama natuurlijk ook dat het een superfeest wordt op 5 december (of ergens daar in de buurt). Maar de kosten van dat feest kunnen ook behoorlijk uit de hand lopen. Bovendien lukt het Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten natuurlijk niet om bij alle kinderen thuis op visite te komen. Als papa en mama nu al weten dat Sint niet op bezoek kan komen, kunnen ze hem wel vragen een persoonlijk bericht voor hun kinderen op te nemen op een Video van Sint. Zo is Sinterklaas dan toch bij jullie in de huiskamer…en kan hij ook verklappen waar de pakjespieten de zak met cadeautjes hebben verstopt!

Bij ons thuis zijn vorig jaar al twee Pieten op visite geweest. Zeker weten dus dat wij dit jaar geen persoonlijk bezoek krijgen. Nu zijn andere kinderen aan de beurt voor een bezoekje van Sint en/of Zwarte Pieten. Dus heb ik Sinterklaas om zo’n videoboodschap gevraagd. Hoop zó dat we die ook van hem krijgen…

 

Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Vroege Sint
Lees ook:Zuinige Sint?
Lees ook:Korting op speelgoed
Lees ook:Knallende kinderfeestjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.