Alle kinderen naar buiten!

Gisteren kreeg ik een enveloppe van Natuurmonumenten in de bus. Daar ben ik al lid van, al doe ik er niet veel mee. Nu komen ze met iets leuks voor de kinderen. Gratis!

Ze noemen het OERRR, klinkt al gezellig. De slogan: Alle kinderen naar buiten! Dat spreekt mij wel aan. Mijn kinderen zijn ontzettende binnenkinderen. Ze kunnen zich prima vermaken met Lego, Playmobil en zelfverzonnen avonturen. Maar wel binnen. Moet écht m’n best doen om ze naar buiten te krijgen.

Daar gaat Natuurmonumenten me met OERRR een beetje bij helpen. Krijgen de kids elk kwartaal een kaartenset om buiten dingen mee te gaan ontdekken. Nieuwsgierig zijn mijn mannetjes wel, dus wie weet werkt het. Ik vind het in ieder geval leuk. Als ze er niet uit zichzelf door naar buiten gaan, heb ik weer een tooltje om ze te verleiden.

Lees ook:Voed je kinderen op!
Lees ook:Besparen op je kinderen
Lees ook:Laat je helpen!
Lees ook:We zijn op de wereld…
Lees ook:Gratis workshop met koffie en cupcake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.