Valentijn bespaart

Tja, ik ben wel erg laat op de 14e februari, met mijn Valentijn bespaart. Toch wilde ik er op de valreep nog even iets over kwijt. Mijn lief en ik hebben letterlijk niets aan Valentijnsdag gedaan. M’n kinderen wel… die hebben vanmorgen een heerlijke hartjestekening zitten maken. En je ziet mijn jongens niet zo snel hartjes tekenen! 

Die van de oudste was voor zijn vriendinnetje. Die van de jongste was voor mama. Want mama is nog niet getrouwd (nee, we hebben een geregistreerd partnerschap) dus hij kan wel met mama trouwen. Ik laat hem nog maar even in de waan, hij is vijf. Helemaal overstuur omdat de hartjes niet zo mooi gelukt waren. Ik vond natuurlijk van wel.

Een budget-Valentijnsdag dus hier, wat we vooraf ook hadden afgesproken. Mijn lief zette gewoon op Facebook dat hij Valentijnsdag onzin vindt, omdat hij ’24×7, 365.25 dgn/jaar’ van me houdt. Kost niks en is onbetaalbaar.

Lees ook:Verras met Valentijn!
Lees ook:Goedkoop treinuitje in de herfstvakantie!
Lees ook:Eén op de vijf heeft gat in de hand
Lees ook:Dan stop je wel met klagen
Lees ook:Bespaar op Valentijnsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.