Verras met Valentijn!

Ahhhh Valentijnsdag, 14 februari. Doe ik er wat aan? Nou nee… eigenlijk niet. De laatste tijd geven mijn lief en ik elkaar al regelmatig zomaar verrassinkjes, en dat vind ik veel leuker dan de verplichting om iets te doen met Valentijn. Het is me allemaal te commercieel rondom deze dag. Het zakje dropjes dat hij voor me meenam zaterdag, omdat ik zo aan het hoesten ben – dat doet me dan veel meer. Net als de tekening die onze oudste vanmorgen op het whiteboard zette.

Hij was net z’n bed uit, wilde op het whiteboard in onze werkkamer tekenen. Schrijft heel netjes, zoals ze dat in groep 3 leren, ‘mama’ in het rood, en tekent er een groot hart omheen. Met z’n slaperige koppie. Daar kan toch geen duur kado tegenop?!

Dat bedoel ik dan een beetje. Heerlijk om verrast te worden, op Valentijns- en iedere andere dag. Een verrassing met een spontaan kleinigheidje of een kindertekening doen het dan toch helemaal….

Lees ook:Valentijn bespaart
Lees ook:Erg gul kind…
Lees ook:Schandalig of niet?
Lees ook:Helemaal niet rood staan!
Lees ook:Wie verdient er een gratis vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.