Er kan weer gepind worden op Cyprus

De banken op Cyprus zijn weer open en dus kan er weer gepind worden. Wel heeft de regering strenge beperkingen aan het kapitaalverkeer gesteld. Zo mogen klanten slechts 300 euro per dag van hun rekening halen. De Europese Commissie keurde deze beperking donderdag goed. Maar deze moeten wel ”zo snel als mogelijk” weer worden opgeheven. Op alle radio- en televisiezenders wordt de bevolking opgeroepen de kalmte te bewaren. ”Blijf kalm. Ga niet met zijn allen naar de bank. Wat je vandaag niet hoeft af te maken, kun je ook morgen doen”, zei de woordvoerster van de centrale bank in de media.

Hoe zou jij het vinden als je ineens niet meer kon pinnen? Hoeveel geld heb je nog ‘in huis’ om uit te geven als dat gebeurt? Het lijkt me echt heel onwerkelijk!

Lees ook:5 tips om te besparen op je telefoonkosten
Lees ook:Tassenbol fantastisch voor iedereen!
Lees ook:Vernieuwende bank alleen maar duurder?
Lees ook:Krijg jij wel de hoogste spaarrente?
Lees ook:Kosten ING nu omlaag?

Eén reactie op “Er kan weer gepind worden op Cyprus

  1. Perry van empel

    Nou gelukkig voor die cyprioten dan.Is toch niet te geloven als je niet bij je spaargeld zou kunnen?Daarom doen wij dus juist een aantal besparingtips uit de doeken op onze site die je vindt door hier op mijn naam boven te klikken.Bespaar jezelf de moeite om naar de bank te gaan en spaar en verdien online.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.