Loterij gewonnen? Wat zou jij doen met 262 miljoen?


In New Jersey heeft een 44-jarige Amerikaan omgerekend 262 miljoen euro in een loterij gewonnen! Het enorme bedrag staat op nummer vier van de hoogste bedragen die ooit zijn gewonnen als jackpot. De winnaar, die ieder dag een lot kocht bij de plaatselijke slijterij, heeft al een bestemming voor zijn fortuin: hij gaat zijn familie helpen.

Wat zou jij doen met zoveel geld? En wat is het hoogste bedrag dat je ooit won in een loterij? De staatsloterij deed er ooit onderzoek naar. Conclusie: Nederlanders zijn geen verbrassers. Het grootste deel zetten ze gewoon op de bank.

Lees ook:Spaarders zetten 400 euro per maand opzij
Lees ook:Wat zou jij doen? Nederlanders zijn niet zo’n eerlijk volkje!
Lees ook:Let op je deposito
Lees ook:Krijg jij wel de hoogste spaarrente?
Lees ook:Besparen met vakantieveiling.. of toch niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.