Doe nu alvast je decemberinkopen

Het is vast niet het eerste wat er in je op komt nu het eindelijk lente wordt, maar het is geldtechnisch heel slim om nu alvast wat decemberinkopen te doen. De allerlaatste winteruitverkoopjes gaan nu vaak voor 70% van de hand. Ook in speelgoedwinkels gaan de winterspullen zoals een slee en schaatsen vaak met korting over de toonbank. Als je dat nu koopt, scheelt je dat enorm veel geld! Voordeel is ook dat je je kosten spreidt. Houd gewoon op een lijstje bij hoeveel je al hebt uitgegeven en stel van te voren een budget vast en eventueel het aantal cadeautjes. Bang dat de kinderen de cadeaus per ongeluk zullen vinden? Vraag dan of je ze ergens mag opslaan, bij opa & oma, bij een buurvrouw met een grote garage. Eind van de zomer gaan de zomerspullen in de sale, ook dan kun je je slag slaan. Of als je kind een bepaald speelgoed erg leuk vind, houd dan gewoon het hele jaar de aanbiedingen in de gaten.

Voor je het weet, is het alweer zo ver!

Lees ook:Poll: tweedehands okay?
Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Je lacht je suf
Lees ook:Tien gouden geldtips voor studenten
Lees ook:Je gaat meer betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.