Bespaar op Valentijnsdag

Als je echt van iemand houdt, hoeft een Valentijnscadeau helemaal niet duur te zijn. Denk je niet dat jouw Valentijn veel blijer is met een een handgeschreven liefdesbrief of gedicht? Of een tekening van je zoon of dochter? En één roos, gegeven vanuit je hart, betekent veel meer dan een grote bos die je haalt ‘omdat het er nu eenmaal bij hoort’. Uit eten hoeft ook niet! Kook gewoon voor je lief, steek de kaarsjes aan, maak het gezellig! Wat geef jij jouw Valentijn? Laat je reactie achter met jouw idee!

Lees ook:Kook vooruit
Lees ook:Valentijn bespaart
Lees ook:Móeten moeten moeten
Lees ook:Zo bespaar je op je maandelijkse lasten
Lees ook:Heb jij nog geld in een oude sok of onder je kussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.