Poll: tweedehands okay?

Gisteren schreef ik over de neiging van de Sint om dit jaar meer tweedehands cadeaus te geven. Mijn collega-blogger van shoppen.blog.nl had ditzelfde bericht opgepikt en er een poll van gemaakt. Of je het wel of niet vindt kunnen om tweedehands cadeautjes te geven.

Ik heb de poll overgenomen op deze blog over besparen! Ben sowieso benieuwd hoe jullie hierover denken, en ook naar het specifieke verschil in uitslag tussen het ‘shoppen’publiek en het ‘besparen’publiek. Dusssss stem even! En niet op allebei de blogs, want dan wordt het verschil natuurlijk niet duidelijk….

Zelf geef ik niet snel tweedehands cadeaus, maar ik vind het wel prima kunnen. Waarom niet? Als het gewoon goed is, dan hoeft het van mij niet nieuw uit de winkel te komen. Zeker niet voor de kinderen, maar ook voor volwassenen zie ik die noodzaak niet. Ongebruikte cadeautjes doorgeven vind ik al helemaal geen probleem.

Lees ook:Slim speelgoed kopen
Lees ook:Doe nu alvast je decemberinkopen
Lees ook:Besparen, besparen en nog eens besparen
Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Bespaarhits top 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.