Gratis facelift!

Facelift? Why?

Zelf ben ik niet zo bezig met rimpels enzo. Heb ze wel maar ach, ik ben ook al 44. En het zijn vooral lachrimpels zeg maar. Mocht je nou wel een probleem hebben met rimpels, dan tob je er misschien mee en wil je er iets aan laten doen. Als het even tegenzit heb je er veel hoofdpijn bij. Zou een facelift je goed doen? Van die rommel in je gezicht laten spuiten met het risico dat je eruit gaat zien als een strakgetrokken, emotieloos masker? Nee toch? Kost nog veel geld ook.

Ideaal dus als je gratis van je rimpels af kunt komen. En als we dit verhaal geloven zou het middel daarvoor gewoon uit de kraan komen. Water! Nee, niet alleen je gezicht ermee wassen maar er vooral veel van drinken. Hoeveel? Een liter, anderhalve liter per dag? Nee…drie liter zeggen ze hier. Drie liter water drinken per dag en je gaat je veel beter voelen en er veel beter uitzien. Zou het waar zijn?

Was er ook niet iets met dat je tevéél water kunt drinken? Dat zal vast niet bij drie liter al gelden. Moet je wel pittig voor doordrinken, maar dat is natuurlijk net het hele idee. Bijkomend voordeel is dat je ook minder last hebt van trek in allerlei lekkere en slechte dingen. Dus het is ook nog goed voor je gewicht denk ik. En voor je portemonnee, want minder snaaien betekent ook minder boodschappen doen.

Ik zeg: ren naar de kraan, vul twee anderhalve liter flessen met water en zorg dat je die aan het eind van de dag helemaal leeggedronken hebt. Dat een tijdje volhouden en je ziet er jáááren jonger uit. Een gratis facelift zeg maar, waarbij je nog geld bespaart op je boodschappen ook. Wat willen we nog meer?

Lees ook:Water besparen met een regenton
Lees ook:Bespaar op je bier tijdens carnaval
Lees ook:Besparen op de vaat
Lees ook:No touchy!
Lees ook:Vandaag gaat je geld kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.