Coole Aanbieding app!

Om na m’n Whatsapp berichtje nog even in de app sfeer te blijven: ik kwam net een leuke Aanbieding app tegen via Twitter (@aanbiedingapp). Heb hem meteen maar even opgezocht in de Play Store op m’n smartphone, om uit te proberen.

Echt wel handig denk ik zomaar. Van elke supermarkt (tenminste de ketens) staan de aanbiedingen erin, zodat je dus thuis kunt bekijken wat je bijvoorbeeld gaat eten op basis van de aanbiedingen. Dat kan toch behoorlijk schelen in de kosten van je maaltijden. Lekker besparen dus!

Je kunt Aanbieding app ook volgen op Facebook, krijg je de beste aanbiedingen in je timeline. Dat heeft natuurlijk ook wel weer een nadeel: voordat je het weet ga je dingen kopen die je anders niet zou overwegen, omdat het er zo lekker uitziet. De foto’s die ze erbij posten zijn namelijk erg aantrekkelijk…

Lees ook:Gefopt door op=op
Lees ook:Gevarieerd goedkoop koken
Lees ook:Laat je energiekosten niet te hoog oplopen met die extreem lange kou!
Lees ook:Vandaag meer dan 100.000!
Lees ook:Online niet altijd goedkoper

4 reacties op “Coole Aanbieding app!

 1. Bart

  Die App ga ik ook even downloaden, is altijd makkelijk :D

    /  
 2. Anneke Ranzato-Versloot

  Dacht toen ik vanmorgen even keek wat er in de aanbieding was: hé, verouderd…nee hè…aanbiedingen tot 18 januari? Zal een programmeerfoutje in de datumweergave zijn, want de aanbiedingen kloppen gelukkig wel!

    /  
 3. Yik

  Geeft de app alleen aanbiedingen weer van supermarkten of ook van dagelijkse aanbiedingensites, zoals iBood, OneDayFly en Hurry Up!
  Sorry ben nieuw in de appwereld. Heb net een nieuwe smartphone gekocht.

    /  
 4. Anneke Ranzato-Versloot

  Nee Yik, het gaat echt om supermarkten, dus de dagelijkse boodschappen. iBood enzo zijn meer gericht op grotere aankopen als apparaten enzo. Succes in de appwereld en véél plezier met je smartphone!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.