Besparen op lezen: doorgeefboek

Als je dol bent op boeken lezen, kun je ze natuurlijk allemaal kopen. Een veel slimmere oplossing is het lidmaatschap van de openbare bibliotheek, maar iedere boekenwurm weet zelf ook wel dat je daarmee veel geld kunt besparen. Wat ook leuk is, om met een groepje vriend(inn)en je boeken aan elkaar door te geven. Door van zo’n doorgeefboek ook nog een doorgeefcadeau te maken, bespaar je bovendien op kosten van cadeautjes.

Het is alweer een tijd geleden, dat ik met een groepje vriendinnen zo’n doorgeefboek had. Als ik me niet vergis was het Bridget Jones, dat dagboek. We hebben het gekocht voor de verjaardag van één van ons, en het vervolgens bij elke verjaardag aan de volgende doorgegeven. Zo had iedereen dat boek gelezen, leuk om over te babbelen en bovendien was er maar één keer geld aan uitgegeven.

Lees ook:Basics voor besparen 5 – Prioriteiten stellen
Lees ook:Speuren naar de voordeligste optie
Lees ook:Back to blogging
Lees ook:Is besparen lijden met een grote IJ?
Lees ook:Besparen door de kinderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.