Inkomen gedaald? Toeslagen checken!

Ik schrijf er wel vaker over, maar het kan niet vaak genoeg! Als je inkomen gedaald is, kan het zomaar zijn dat je nu recht hebt op een toeslag die je voorheen niet kon krijgen door een te hoog inkomen. Zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag… zonde om te laten liggen!

Het is zó makkelijk om een proefberekening te maken voor de toeslagen. De Belastingdienst heeft er zelfs een prachtige campagne voor, oudhollandse stijl, om je toeslagen te checken. Denk niet te snel dat je nergens recht op hebt – het zou zomaar kunnen dat het gedaalde gezinsinkomen recht geeft op zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag. Even checken kan je zomaar geld opleveren!

 

Lees ook:Belastingaangifte klaar…geld binnenhalen?
Lees ook:Meer inkomsten werkt ook goed
Lees ook:Extra geld voor studenten
Lees ook:Basics voor besparen 3 : Meer inkomsten mogelijk?
Lees ook:Laat geen geld liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.