Krijg jij wel de hoogste spaarrente?

Stel, door al dat besparen heb je inmiddels wat spaargeld bij elkaar gesprokkeld. Dat is heel verstandig, want een buffer hebben we allemaal nodig. Dus niet alle bespaarde euro’s meteen weer verbrassen…reserveren voor mindere tijden of onverwachte gebeurtenissen! Hoe hoog jouw buffer zou moeten zijn kun je hier uitrekenen.

Okay – je hebt een buffer bij elkaar gespaard. Super! Zorg je dan ook dat je de hoogste spaarrente krijgt op dat geld? Nog steeds hebben veel te veel mensen hun spaargeld staan bij de bank waar hun betaalrekening loopt. Nu is dat niet zo dramatisch als die bank de SNS Bank is of de ASN Bank. Maar loopt je spaarrekening bij Rabobank, ING Bank of ABN Amro, dan ben je echt niet handig bezig. Die grootbanken vergoeden zo’n belachelijk lage rente op hun spaarrekeningen dat je een dief bent van je eigen portemonnee als je daar je zorgvuldig gespaarde centjes neerzet.

Nu zijn de spaarrentes op dit moment natuurlijk sowieso niet om over naar huis te schrijven. Toch is het zonde om meer dan een half procent over je spaargeld gewoon weg te geven aan de bank. Een bank die jij echt niet hoeft te spekken – dat doen ze zelf wel! Dussss maak een goede vergelijking van spaarrentes en breng je geld naar een bank die in ieder geval één van de beste rentevergoedingen aan je geeft. Met deze handige SpaarWinstcalculator kun je uitrekenen wat je dat oplevert.

Lees ook:Heb jij voldoende spaargeld?
Lees ook:Haal het meeste uit je spaarrekening!
Lees ook:Spaarders zetten 400 euro per maand opzij
Lees ook:Krijg jij rente over je salaris?
Lees ook:Maximale zekerheid met hoge rente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.