Te mooi om waar te zijn?

Vorige week was ik er een paar daagjes tussenuit. Met de hele familie in de Efteling om het 45-jarig huwelijk van mijn ouders te vieren, super was het! En uitgerekend tijdens dit uitje word ik gebeld door de radio, of ze me mogen interviewen. Dus  heb ik me, terwijl we onderweg waren naar de Efteling-poort (we mochten een half uur eerder naar binnen dan de officiële openingstijd, da’s handig!) even afgezonderd om wat vragen te beantwoorden.

Het was afgelopen donderdag te horen op Radio 5 Nostalgia, het programma Wekker Wakker van Max. Dikke kans dat je daar nooit naar luistert, dus bij deze de link naar het interview. Onderwerp: beleggen. Met eigenlijk één boodschap: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook…. Hele hoge rendementen zijn niet mogelijk zonder ook een hoog risico te lopen. Dus hoe prachtig de verhalen en brochures ook zijn: als het voorgespiegelde rendement heel hoog is, geloof dan niet dat het risico te verwaarlozen is. Dat bespaart je een hoop ellende.

Lees ook:Loterijen…ik doe niet mee!
Lees ook:Zonnepanelen of hypotheek aflossen?
Lees ook:Toch geen eigen risico in zorgpolis?
Lees ook:Meer risico nemen dan maar?
Lees ook:Nog een keer kan geen kwaad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.