Maximale zekerheid met hoge rente

Gisteren kwam het nieuws dat Friesland Bank werd overgenomen door de Rabobank voor mij nogal uit de lucht vallen. Jammer vind ik het, dat zo’n charmante kleine bank het niet alleen heeft gered. Om een faillissement ala DSB Bank te voorkomen moest de Rabo als reddende engel optreden. En dat geeft opeens een heel interessante optie voor je spaargeld.

Er is een overgangsperiode van twee jaar uitgetrokken om Friesland Bank op te nemen in de Rabo-organisatie. Ofwel: om alle klanten onder te brengen bij lokale Rabobanken. In die twee jaar blijft Friesland Bank gewoon bestaan, als zelfstandig dochter van Rabobank. Met de zekerheid van Rabobank dus. Maar met de rentes van Friesland Bank. Waarop de Friezen een eigen beleid blijven voeren. Als het even meezit houden ze de rente op de deposito’s dus zo aardig als de afgelopen tijd. Veel hoger dan de spaarrente bij Rabobank zelf. Hoge rente met grote zekerheid dus…. mooi toch?

Lees ook:Krijg jij rente over je salaris?
Lees ook:Rillingen van Rabo
Lees ook:Iedereen gaat met korting naar de sauna
Lees ook:Wat gaat de rente doen?
Lees ook:Krijg jij wel de hoogste spaarrente?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.