Stalen ros is heilig

Het blijft fascinerend. We klagen steen en been over te weinig geld, te hoge kosten, we zijn steeds meer geïnteresseerd in geld besparen. De benzineprijzen blijven maar stijgen, ook zo’n bekend klacht. En toch…blijven we rijden. 

Heel veel gezinnen hebben twee auto’s. Ja, wij ook. En er één wegdoen is bij de meeste mensen geen optie. Terwijl er toch ook veel auto’s zijn die het grootste deel van de tijd stilstaan.

Je kunt behoorlijk besparen op je maandelijkse kosten door afscheid te nemen van een auto. Immers: autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, brandstof, APK, ander onderhoud, parkeerkosten en de betaling voor de financiering. Ofwel het aflossen van een lening die je voor de aankoop van de auto hebt afgesloten, ofwel het apart zetten van geld voor de vervanging. Het loopt allemaal enorm in de papieren.

Wil je een mooie klapper maken bij het besparen van geld, dan is het wegdoen van een auto een prachtige stap. Natuurlijk, je geeft er wel wat mee op. De vrijheid om gewoon in de auto te stappen en te gaan en staan waar je wilt. Moet je fietsen door de regen. Of wachten op het openbaar vervoer. Aan de andere kant…wat je allemaal kan doen met het geld dat je dan overhoudt…

Lees ook:Effe snel een nieuwe auto?
Lees ook:Ga toch fietsen!
Lees ook:Adders onder de huurauto?
Lees ook:Het nieuwe rijden
Lees ook:Grootse bespaarposten

Eén reactie op “Stalen ros is heilig

  1. autoverzekering

    Op de website http://www.autoverzekering.nl/ kun je binnen een paar minuten berekenen hoeveel je kunt besparen op de autoverzekering. Overstappen kan honderden euro’s per jaar besparen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.