Benzine besparen

De benzineprijs rijst de pan uit, kunnen we gerust stellen. Dat maakt het des te zinvoller om te besparen op het verbruik van benzine – iedere liter die je minder verbruikt levert je tenslotte steeds meer geld op. Op deze site staan een paar heldere tips om minder brandstof te verbruiken, kijk er maar eens naar!

Met je rijgedrag kun je er vaak wel voor zorgen dat je minder verbruikt. Daarnaast zijn er de prijsverschillen tussen de tankstations. Waarom langs de snelweg tanken bij een dure pomp, als je bij een budgetpomp veel goedkoper uit bent? Met het intoetsen van plaatsnaam of postcode geeft de site een overzicht van de pompstatons in de regio, met de huidige prijs voor de door jou gekozen brandstof. Snel een paar euro bespaard op een volle tank.

Tot slot geldt – en zeker met het prachtige weer van de afgelopen dagen – pak toch eens de fiets? Waarom zou je de auto nemen voor een ritje binnen je woonplaats…. fietsend ben je soms nog sneller, het is gezonder én goedkoper.

Lees ook:Valkuilen bij besparen
Lees ook:Besparen met vakantieveiling.. of toch niet?
Lees ook:Tips tegen dure benzine
Lees ook:Brandstof besparen door langzamer rijden
Lees ook:Grote verpakking goedkoper?

2 reacties op “Benzine besparen

  1. Michiel

    Ik rijd al lange tijd gewoon wat rustiger op de snelweg met een constante snelheid. Is het echt rustig dan 110 km, wanneer het wat drukker is 90 km achter een vrachtwagen. Dit scheelt zo enorm veel benzine.

      /  
  2. kyrian

    je schijnt met ‘econokit’ 10% tot 25% extra te kunnen besparen op je brandstof kosten. is daar hier al meer over bekend?

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.