Gratis spellen voor PlayStation

Voor de echte kenners is het natuurlijk niets nieuws, maar voor het geval dat jij er even niet mee bezig bent geweest…. Het PlayStation Network heeft kennelijk wat problemen opgeleverd en als compensatie geeft Sony de gebruikers van dat network nu gratis spellen.

Niet onbeperkt, maar dat is ook wel logisch natuurlijk. Twee gratis spellen kun je downloaden in de PlayStation Store. Dat is dan wel weer leuk meegenomen. Maar als ik het goed begrijp (je hebt wel door dat dit niet helemaal mijn terrein is) kun je de spellen 30 dagen gratis spelen, maar moet je ze daarna weer inleveren. Leuk als je net een tijdje vrij hebt….

Lees ook:Heb je die iPhone 6 dan nodig?
Lees ook:Lever je oude spullen in en krijg korting op de aankoop van nieuwe, oftewel: recycle!
Lees ook:Wat verbruikt zo’n ding eigenlijk?
Lees ook:Geld terug van je energiebedrijf!
Lees ook:Bespaarkalender met korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.