Nieuwe bespaartips?

Eerder deze maand schreef ik voor Geld & Recht de column “Brengen bespaartips nog iets nieuws?” Deze vraag speelt natuurlijk regelmatig door mijn hoofd, ook als ik weer een blogje ga schrijven. Wat heb ik nou nog voor nieuws te melden aan bespaartips? Voor m’n gevoel kom ik weinig nieuws meer tegen. En heb ik soms het idee dat ik alles al een keer opgeschreven heb. Maar dan realiseer ik me nog maar eens dat het natuurlijk onzin is. Bespaartips opschrijven is altijd goed.

Waarom? Nou ja, misschien is het voor jou niets nieuws wat je leest, maar voor een ander wel. En iedere lezer die er iets mee kan is er één, ja toch? Bovendien is het ook handig om soms weer eens gewezen te worden op iets dat je allang wist. Gewoon om je er weer wat meer van bewust te zijn. En misschien deze keer wel echt iets mee te doen.

Ik ben een groot voorstander van een soort van ambassadeurs. Het liefst de mensen die op artikelen met bespaartips reageren met ‘heb je ook nog iets origineels?’, of ‘denk je nou echt dat ik dit nog niet wist?’, dat soort opmerkingen. Waar een auteur niets mee kan, omdat … zie boven. Als zij nou eens allemaal bespaar-ambassadeur worden. Anderen helpen met de vele bespaartips die zij inmiddels al in hun hoofd hebben zitten. Persoonlijk, in de eigen omgeving. Of hier natuurlijk. Leuke bespaartips zijn altijd welkom in de reacties of via [email protected]

Lees ook:Nieuw boek met bespaartips!
Lees ook:Dol op bespaartips
Lees ook:Nog nieuwe bespaartips?
Lees ook:Verdienen met bespaartips!
Lees ook:Prachtige bespaartips

Eén reactie op “Nieuwe bespaartips?

  1. Maurice Vollebregt

    Via de website http://www.besparing.info kan je eenvoudig onderzoeken hoeveel je kunt besparen op je vaste lasten, zoals energiekosten, tv, bellen, internet, schadeverzekeringen en uitvaartverzekeringen!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.